måndag 21 mars 2011

Sagan om JT

Idag spånade tentapluggsgruppen ihop en idé att använda i bloggsammanhang. Johan funderade på om han skulle skaffa sig en blogg, fast han ändrade sig sig snabbt då han insåg hur mobbad han skulle bli. Den idén genererade i en ny idé: att jag skulle skriva dagen innan om vad Johan skulle göra dagen därpå. Lite som The Sims 2.0. Så här är morgondagens schema för vår huvudkaraktär:
Det som troddes vara en låtsnutt från Kill Bill visade sig vara telefonen som ringde. Rebeccas kvittrande röst fick Johan att vakna ur sin dröm som Uma Thurman med ett samurajsvärd i handen. Upp och hoppa! Klockan var just där 08.20. Snabbt tog han på sig ett par mjukisar och en tröja för att kolla senaste nytt på FB. Efter lite stalkingFacean insåg han plötsligt hur klockan runnit iväg och han skyndade sig ut i köket för att bre sina frukostmackor. För att spara tid var den första tanken att han skulle äta mackorna samtidigt som han gick på toa, men ångrade sig snabbt och tog med sig mackorna på bussen istället. Mellan alla tuggor funderade Johan på hur en vad på en människa skulle smaka och kom dessutom på att han glömde att ta på sig tischan under tröjan. Faan också!
Trots en liten halvtaskig morgon kom JT, som han även kallas, till skolan. Uppför trapporna och in till ett grupprum. Klockan var 09.05. Helt godkänt! Upp med datorn på bordet och fram med Pingpong. Just därefter fortgick dagen med en helvetes massa macroplugg med Emma. Tillslut blev alla exercises gjorda och Johan lämnade skolan nöjd och belåten med dagens insats.
Så, det var första och sista inlägget om JT.
Vi ses 09.05!

4 kommentarer:

  1. hahahah jag dör! men jag tror at johan faktiskt åt macman på toan och inte på vägen till skolan, för han "äter ju aldrig utanför huset" ;)

    SvaraRadera
  2. får se om detta funkar som det ska,,, Erik kommer att se till att joahn följer till punkt och pricka... Mackan kommer som sagt att ätas på bussen!!!!

    SvaraRadera
  3. Hahaha det var det roligaste på lääänge! Numera ska jag heller inte läsa din blogg på bussen då jag börjar asgarva och alla tittar konstigt på mig!! Men jag ska hålla min del av avtalet, det kan du räkna med!! :)

    SvaraRadera