tisdag 15 mars 2011

Missade ni radiopratet?

Så går det bra att lyssna igen här, mellan klockan elva och halv tolv delade jag med mig av lite kloka ord. Radiopratet gick bra och jag är mer än nöjd med min prestation. Fast det klart, det är inte så svårt att prestera med härliga Sara och Erika som programledare. Vilket underbart roligt jobb de har!

Jag firade lite med att åka till en second hand som ligger i Frufällan. En urmysig liten affär med olika små rum fyllda med allt mellan himmel och jord. Jag hittade ett armband för 150 kronor, TO DIE FOR! Dock tog de inga kortbetalningar och jag hade inte tillräckligt med cash så jag fick nöja mig med en smörburk i glas för femton kronor. Det var nog inte meningen att jag skulle ha armbandet..


Nu måste jag sätta igång med mitt studerade så att jag kan få ett shyrre betyg på kursen. Förresten, jag öppnade mitt facebook-konto igen. Men jag lovar mig själv att inte använda det så mycket under plugget. Tjo flöjt på er!

3 kommentarer:

 1. jag missade det inte ,lyssnade tillsammans med mormor och morfar :) kram rebecca

  SvaraRadera
 2. Min lilla loppa, vad glad jag blir!! Det var väl mysigt att åka hem till mormor och äta och lyssna lite på emmatjöt ;)

  SvaraRadera
 3. kul att ni åkte dit och kikade! De kan ta kort, bara så du vet. De har en kiosk som man kan göra ett kontantuttag i, kan va bra å veta till nästa gång:)
  Elin C

  SvaraRadera