tisdag 4 oktober 2011

Tidsfascist!


Idag trodde jag att jag skulle lägga mig i fosterställning och gråta då bussen var 15 minuter försenad och jag skulle jobba på Elmia-mässan. Detta resulterade givetvis att jag blev hyperstressad och helt snurrig. 

Mitt uppdrag var att sitta i en monter då en snubbe tog lunch. När jag tillslut kom fram till honom var han förvånad eftersom han inte fått någon information om att jag skulle komma, men han blev givetvis glad för lite extra hjälp. Vi stod och pratade i säkert 20 minuter och tillslut utbrister jag: 
- Du förresten, Det är ju inte alls i denna montern skall jag vara!!

Fick syn att snubben jag egentligen skulle hjälpa satt mittemot och såg helt förtvivlad ut för att ingen kom och ersatte honom. Tur att han var en riktig mysgubbe, med omatchande skjorta och slips, som hade förståelse att jag var lite förvirrad.

Summan av kardemumman är att JLT måste skärpa sig och jag måste börja använda mina glasögon eftersom jag hade sett fel på monternumret. Och att jag behöver en rejäl kopp kaffe!! Skål!

Det som är bra att jobba på Elmia är att man får gå i fina businesskläder. Denna skjorta är köpt på min favoritaffär PMU. Standardpriset 40 kronor.
Nu jävlar i havet skall det bli statistikplugg av det!

1 kommentar: