onsdag 13 april 2011

Konferens på Banarpsgatan

Började dagen med ett varv runt munken tillsammans med två goda hurtbullar. Spenderade senare några timmar på Jönköpings bästa fik, ett fik som fungerar precis till min second hand-smak. Gammalt, genuint, ärligt och framför allt gott kaffe och fika.

Därefter bar det av till skolan för en föreläsning med det kvinnliga nätverket Vilja. Härligt med en samling kreativa och drivande brudar. För att fira nätverkets kick off drog vi oss allesammans sedan ner till studentpuben. Signade även där upp mig för Vårruset, en av mina milstolpar i livet. Att springa ett riktigt lopp.

Sitter just nu med min kompanjon och smider planer för vårt lilla projekt. Är så glad över hur kreaktiva vi är tillsammans. Det händer, vi skapar och vi gör. Det blir vår lilla bebis till sommaren, som vi skall ta hand om och vårda över. Och det allra bästa är att det inte gör något om vi misslyckas, för vi blir ändå en erfarenhet rikare. Fast det klart.. Just nu ligger inte produktiviteten på topp, Johan ligger på soffan och kollar fotboll.

Jönets bästa fikaställe på klostergatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar