torsdag 6 januari 2011

Lyckan kommer lyckan går..

Att fokusera på vad lycka egentligen är har på senare tid varit mycket viktigt för mig. Det glöms bort ibland, då man istället låter sig vara avundsjuk och oförnöjsam. Onöjd helt enkelt! Som jag brukar säga, hur skall man någonsin bli lycklig om man inte är det med det man har här och nu?


Jag har nämnt henne förut och nu gör jag det igen, Hanna Hellqvist. Hon har gjort ett tv-program om just lycka. Bra brud det där! Börjar snart på SVT.

Nu skall jag och mor min åka iväg ett tag, på lite charter till Grand Canaria. (Riktigt svenskt
känns det.) Jag och morsan kommer att ligga och schteka med varsin paraplydrink i handen och bara vara sådär lyckliga och nöjda med livet.

Idag har jag förresten gosat med en bebis hela kvällen. Söt som socker och växer så det knakar, det gör hon. Jag skulle i stort sett kunna bli morsa nu för jag har lärt mig att mata, byta blöja (fast jag tittade bara på) och mysa. Fast om några år passar mig nog bättre, så morsan: inga barnbarn än på et tag.

1 kommentar:

  1. EMMA! Jag såg inte din kommentar förrän nu, så nu ska jag tacka lite! Blev röd om kinden minsann, det är härligt och varmt och smittsamt att bli berömd en vanlig dag för mest ingenting. Eller för hur man är istället gör hur man gör. Tack för att du är en sån som planterar sånna frön i den här världen. Och all lycka till dig med ditt 2011! (Vilket ju är ett gött år.)

    SvaraRadera