måndag 27 december 2010

Thank you very much!

Jag tycker att det har varit dåligt med handlandet nu det sista. Visserligen skall man inte handla något när man inte behöver, men ibland kan man ju behöva lite uppiggande fynd för att göra vardagen lite roligare.

Ni kanske nu tänker att jag är en sån där samlare som har saker högt och lågt, men så är inte fallet. I själva verket är jag något av en perfektionist och hatar att ha stökigt och rörigt omkring mig. Dock gillar jag att fynda bra saker. Det är som så, att vi människor är samlare. Vi blir faktiskt lyckliga av saker, om än dock inte i längden, men i viss mån gör det oss lite gladare och goare.

Second-hand-kulturen får mig att uppnå nästan den samma känsla som när jag köper nya saker, fast lite bättre. Tänk er jägaren som frusit arslet av sig, då han suttit i jakttornet och väntat på att något djur skall smyga sig fram som han kan sätta en kula i. Lika glad som han blir åt hornen sitter på väggen, blir jag av mina nya fina troféer i form av fynd. Det behöver inte vara saken i sig, utan prestationen. Att känna: Faan vad bra jag var nu!

På tal om något annat vill jag tacka alla de som kommit fram till mig och sagt att de gillar min blogg. (Och där kände jag mig precis som snyggtjej_15 när jag skrev så.) Men saken är den att jag fått så himla fin respons på det jag gör. Tackar och bockar, det gör jag!


Bara för att det är så fruktulöst underbart så bjuder jag på ännu ett vinterkort. Helt hjärtskärande vackert!
Cheers Frozen

2 kommentarer:

  1. åh vilken mysig bild! och JA, du är grym emma :) saknar dig

    SvaraRadera
  2. Fin bild på vår gata och vår fina skog. Ska snart bege mig ut och gå och få lite frisk skogsluft. Ha en bra dag:)

    SvaraRadera